Υπολειπόμενες εργασίες ολοκλήρωσης υποέργου “Κατασκευή έργων αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών Κεραμωτής και Χαϊδευτού του δ.δ. Κεραμωτής” και κατασκευή τριτεύοντος δικτύου παροχών

Τίτλος: Υπολειπόμενες εργασίες ολοκλήρωσης υποέργου “Κατασκευή έργων αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών Κεραμωτής και Χαϊδευτού του δ.δ. Κεραμωτής” και κατασκευή τριτεύοντος δικτύου παροχών

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ε.Π. ” Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020 ” του Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.

Φορέας Λειτουργίας: Δ.Ε.Υ.Α. ΝΕΣΤΟΥ

Προϋπολογισμός:  2.070.000,00  €

Ταμείο: Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)

Ανάδοχος: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  Α.Ε. με ποσοστό έκπτωσης  46,15%”

Περιγραφή: Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση του Αντλιοστασίου, Δικτύου και Φρεατίων Αναρρόφησης Κεραμωτής-Χαϊδευτού και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Την ολοκλήρωση των υπολειπόμενων οικοδομικών εργασιών του αντλιοστασίου, καθώς και τις εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντα χώρου.
  • Την ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών του δικτύου, καθώς και την κατασκευή του δικτύου προσαγωγής στα φρεάτια αναρρόφησης.
  • Τη μεταφορά από το σημείο αποθήκευσης και την πλήρη εγκατάσταση του εξοπλισμού που θα παρασχεθεί στον Ανάδοχο από την Υπηρεσία.
  • Την προμήθεια και εγκατάσταση οποιουδήποτε εξοπλισμού προβλέπεται στην Εγκεκριμένη Μελέτη Εφαρμογής και δεν παρέχεται από την Υπηρεσία.
  • Τη δοκιμή και θέση σε λειτουργία της εγκατάστασης με βάση τα προβλεπόμενα στα Τεύχη Δημοπράτησης, στα εγχειρίδια των κατασκευαστών και στους σχετικούς κανονισμούς (ειδικά στο ΕΛΟΤ ΕΝ1091).
  • Την εκτέλεση των εργασιών με βάση τα προβλεπόμενα στα Τεύχη Δημοπράτησης καθώς και στα Τεύχη και Σχέδια της Εγκεκριμένης Μελέτης Εφαρμογής η οποία είναι διαθέσιμη στους διαγωνιζόμενους.

 

Φωτογραφίες: